21

Koirat ja kasvatit


päivitetty 30.10.2022 / updates
Flatti Missi,
FlatOut
Hirmu Tehokas FI32412/16 s.27.4.2016 (FT Ch FR KVA C.I.B. C.I.E DE MVA BE MVA BDSG12 Mandaral First Edition - FlatOut Fabulous)Tyttärelle luvattiin rippilahjaksi oma koira ja tarkoitus koko ajan oli että se olisi ollut oma kasvatti kuten pojankin koira. Pennutusten kanssa oli kuitenkin niin paljon epäonnea että tytär yli vuoden odottelun jälkeen sai koiransa kennelimme ulkopuolelta. Pentu oli jo lähes 11 viikon ikäinen meille saapuessaan mutta viimeisen päälle hyvin pidetty. Istua se jo osasi käskystä ja eikä tehnyt sisälle muuta kuin yhdet pissat.  Varsin rohkeasti ja mutkattomasti se otti vastaan kaiken uuden ja Pimun sydämen se sulatti heti tultuaan meille.

Missin sukutaulusta emän puolelta löytyy voittajaluokan uros, koira jota meinasin jalostukseen käyttää. Sen emän puoliveljeä samasta uroksesta käytinkin, tosin Kissille joka ei minkään uroksen kanssa tuottanut ensimmäistäkään pentua. Myönnän tutkineeni tätä FlatOut -yhdistelmää jo aikoja sitten ja kyselin ulkomaisesta isästä tietoja mm. saksalaisten kontaktieni kautta. Lisätietoa olen sitten saanut hyvin Missin kasvattajalta - tummat pilvet saatiin siten pois pyyhkäistyä. Kysele, kuuntele, tutki, varmista. Niin se menee ;)

Ensimmäinen näyttelykäynti oli pikkupentuluokassa 1.10. Kulmausten niukkuus näkyi arvostelussa mutta silti Missi oli vielä arvostelevan tuomarin mukaan erittäin hyvää tyyppiä.  

Ensimmäinen kiima Missillä oli niinkin nuorena kuin 7 kuukauden iässä.

Missi 16 viikkoa >


NOU1, ERI
A/A lonkat/hips/höfter,
0/0 kyynärpäät/elbows/armbågar/
0/0 polvet/knees/knä
ok silmät/eyes/ögon (distichiasis, lievä - toisesta  silmästä yksi ripsi)

Ensimmäinen Nome B-startti astutettuna ja ensimmäiset pennut s. 5.7.2018. Missi pääsi toteuttamaan yhtä tärkeimmistä tehtävistään eli jatkamaan Blackpepoon linjoja kasvattamieni urosten kanssa. Toiset pennut syntyivät 6.4.2021 amerikkalaisen uroksen kanssa.

Missi 12 viikon ikäisenä

  12 viikkoa
Missi puolivuotiaana ^

Missi 9 kuukauden iässä ^ 
 


Flatti Kirri, Blackpepoon Yellow Tribe FI27691/21 s. 6.4.2021 (Blacfriar Tribesman - FlatOut Hirmu Tehokas)
Sain vihiä 'ehkä vähän tuhmista'  flateista ja koska mielestäni flatit ovat menneet suuntaan 'lapanen', niin lähdin taustoja tutkimaan ja urosta kysymään. Itselle jätin Kirrin, ainut flatti jonka nyt omistan. Katsellaan rauhassa.
Nou1

Dallu Alma, Tallpeak Rumour Has It (Tallpeak Nevahööd - Tallpeak Limited Edition)

A/A, 0/0
myös selkä kaikilta osin 0/0

SERT, ROP

Beagle

Avioliiton mukanaan tuomana myönnytyksenä ryhdyimme etsimään jäniskoiraa heti kun tiesimme pääsevämme uuteen kotiimme maalle. Pitkään mieheni oli suomenajokoiran kannalla, mutta olosuhteiden pakosta päädyimme pienen kokonsa vuoksi beagleen. Saaressa olevalle mökille oli mahduttava yhdellä auto- ja venekyydillä, ja koska pääpaino oli noutajissa, oli selvää että ajava saisi olla pienikokoinen. Myös metsästysalueet kirkonkylällä ovat sen verran pieniä ja rikkonaisia, että lähihakuinen beagle sopi meille paremmin. Sopiva yhdistelmä löytyi Porvoosta, ja minun onnekseni pentueessa oli vain narttuja. Mies olisi halunnut uroksen. Olen teettänyt kuusi beaglepentuetta, neljä omalla nartulla ja kaksi yhteistyönä luhalahtelaisen perheen kanssa (Blackpepoon Be C- ja D- pentueet). Kaiken alku, se paras Fi Mva Kuopusmaa Kata löytyy Historia -linkistä.
 
Beagle Kiira, Fi Mva Isoahon Cindy FI28482/11  s. 9.4.2011 EK 1806
( C.I.B. Fi Mva&Kva, Se Mva&Kva Astalan Pelimerkki - Fi Kva Isoahon Denita )

Mielessä oli jo Kuplan suhteen käynyt Astalan Pelimerkin jalostuskäyttö, kun se oli niin varhaiskypsä koetulostensa näyttöjen perusteella. Pelimerkkiä käytettiin sitten Isoahon Denitalle, joka oli vuoden 2010 Ajovoittajassa toinen, ja sen sisko samasta pentueesta oli kolmas. Siitä sitten jätettiin pentuvaraus, samalla kun Sanna lupasi meille ensimmäisen valintavuoron. Kiira on tätä meidän beaglein K-sarjaa, ja nimensä perusteella lupausta kauniista ja taitavasta kuten Katakin. 

Ensimmäisen vuorokauden aikana Kiira osoitti jo, että se on erilainen kuin Kata ja Kupla. Isäntä sanoo sitä omaksi valinnakseen, sen verran tyytyväiseltä vaikuttaa. Mutta ehtiihän se mieli muuttua, ja sitten se todellisen valinnan tehnyt saa kuulla kunniansa... ;-)

Kiiran ensimmäinen ajo (P) lähti 19.11. ja kesti neljä minuuttia. Toinen ajo (L) sillä oli 6.12., kestoltaan n. 15 minuuttia ja ajo päättyi riistalaukaukseen. Näiden jälkeen tulleet ajot ovat osoittaneet varmuutta ja varhaiskypsyyttä. Pentunäyttelyssä Lohjalla Marianne Holm ei juurikaan arvostanut Kiiraa mutta ensimmäistä virallisesta näyttelystä JUN ERI2 SA PN- / Paula Rekiranta. Toinen näyttely oli Suomen Beaglejärjestön päänäyttely Kajaanissa, josta hienosti JUN ERI1 SA PN1 SERT VSP. Tuomarina toimi Raimo M Viljanmaa. Myöhemmin Kiira sai vara-sertit Paavo Mattilalta, Pirjo Aaltoselta ja Marja Talvitieltä. Toukokuussa PN1 SERT VSP Korialta Jari Forssilta ja Valkealassa 1.3.2014 Mari Lackman nosti sen käyttöluokasta rotunsa parhaaksi ja kolmannen sertin myötä se sai Suomen muotovalion arvon. Ryhmätuomari Erja Nummi nosti sen ajavien koirien ryhmäkilpailussa kolmanneksi. Vuonna 2016 on lähinnä keskitytty kv-näyttelyihin cacibin toivossa. SA on Kiiralle aina tullut ja joitain sijoituksia (PN3).

Viiteen otteeseen on Kiiran oikeassa silmässä ollut sisäinen tulehdus, joka on vienyt silmän kokonaan siniharmaaksi. Ensimmäisellä kerralla silmäspesialisti Juha Pärnänen Lahdesta tutki koiran, ja hänelle tämä jäi mysteeriksi. Silmä kuitenkin kontrollissa todettiin täysin terveeksi. Ampiaisen pistoa (myrkky) pidettiin aiheuttajana mutta uusiutuessaan tämä ei enää ollut kovin todennäköinen selitys. Silmä paine oli 10, terveen 20 kun normaaliarvot ovat 10-25. Ensimmäinen kesti lääkityksen kanssa kuukauden, toinen ilman lääkitystä kuukauden. Kolmas meni myös ilman lääkitystä ja kesti 1,5 viikkoa. Neljäs ja viides menivät ohi alle viikossa ja nekin ilman lääkitystä - nyt silmä oli vain hieman samea eikä kokonaan siniharmaa. Myös ödeemi (nestepussi) jäi kolmella viimeisellä kerralla muodostumatta.

Kaudella 2012 Kiira esitti metsällä hyviä otteita, eikä sitä voi moittia innosta - se on selvästi edeltäjiään parempi-intoinen koira. Mutta on siinä joku toinenkin ero edeltäjiinsä verrattuna... Kaudella 2013 ei montaa kerta oltu metsässä käyty kun se toiselta varasijalta joutui mukaan Ystävyysotteluun Kaaville. Sieltä se sitten nappasikin ykköstuloksen. Sillä on varsin hyvät edellytykset kaksoisvalioksi mutta töitä se teettää. Kiiran työskentely on paljaalla parempaa kuin lumella. Kiiran sisko Isoahon Celine tuli käyttövalioksi 15.12.2013 reilun 2,5 vuoden iässä ja kaksoisvalioksi 14.5.2016.

Syksyllä 2013 Kiira oli Idänlohkon valintakokeen 7. ja samalla kokeen nuorin palkintosijan ajanut koira. Suomen Beaglejärjestön päänäyttelyssä Ähtärissä 2014 Kiira oli ainut käyttöluokan narttu ja voitti luokkansa. Parhaasta nartusta kilpaili 13 sa:n saanutta, Kiira sijoittui neljänneksi. Liekkö koskaan enää kohdalle osuu näin hienoa ja taitavaa koiraa. Päänäyttelyssä Paraisilla 2015 se oli PN3.

Kauden 2016 kokeet aloitettiin piirinmestaruudella Savitaipaleelta, samalla kun Kiira lunasti paikan idän lohkovalintaan Sysmään. Viisivuotiaalle koiralle neljäs kerta lohkossa mikä tietysti on tosi hyvin. Ykkösiin vaan tuntuu olevan matkaa. Sysmästä kolmostulos ja sijoitus 6. Ajovoittajapaikka kävi jo todella lähellä, n. 6 minuutin päässä.

Kiira on astutettu ensimmäisen kerran keväällä 2014 Fi Kva Jöötillä, pentuja lähti maailmalle 3 + 2 (6). Astutettu toistamiseen 2015 kasvattamallani kansainvälisellä kaksoisvaliolla, pentuja syntyi 8. Maaliskuussa 2018 sillä todettiin sekundääri IMHA eli autoimmuuni hemolyyttinen anemia. Koira oli siis voimakkaasti aneeminen eikä (ulkoinen) syy ole selvinnyt. Lääkitys ei siis tepsinyt kun ei ollut primäärinen. Syksyllä kunto jo hyvä, ajokilometrejä paljon ja kaatojakin useita.

Uskon Kiiran selittämättömien vaivojen syy olevan tämä (niskakipusyndrooma). Meidän oletus kipeytyneistä kannuskynsistä, joka eläinlääkärissä osoittautui niskakivuksi, niin ikään edestakaisin sahaava anemia.(päivitys 1.10.2019)

Kiiran kolmella jälkeläisellä on ajokokeesta ykköstulos. B.Be Enzo Jöötistä (6 koekäyntiä ja 3 ykköstulosta) ja Be Forester (5 koekäyntiä ja 3 ykköstulosta) ja Be Felicia Hiskistä.

3*SERT, 3* VARA-SERT, BEAJ1 P 66,33 p.


Kiira 3 kkKiira, Isoahon Cindy yhden vuoden iässä.

Fi Mva Isoahon Cindy 1.3.2014
Kiira ja toinen serti.C.I.B. Fi & Se Kva & Mva Astalan Pelimerkki
 
Kiitos kuvasta Astalan kenneliin!Kiiran jälkeläinen Blackpepoon Be Firebird, Siru

Kiira vasemmalla, Hiski oikealla. Rotujärjestön päänäyttelyn parhaat käyttöluokan koirat Ähtärissä 2014:
Fi MVA Isoahon Cindy ja
C.I.B.T. POHJ MVA FI KVA FI MVA SE MVA NO MVA
Blackpepoon Be Cooper 
 


 

Beagleuros Urho,
Viitakiitäjän Urho
s.19.6.2018 FI38946/18
(Gebellhang Fast Surprise - Fi Kva Viitakiitäjän Siiri)

Urho on ensimmäinen meidän taloudessa asuva uroskoira ja sen emälinjassa on peräkkäin kuusi käyttövaliota. Isän puolelta löytyy muutama uros joita olemme koiriemme sukutauluihin kaivanneet. Tulevat vuodet näyttävät mihin Urhosta on, tämäkin koira on ensisijaisesti hankittu metsästyskoiraksi. Toki viemme sen kokeisiin, jos se osoittaa riittäviä taitoja siihen.

Kirsikkasilmä (Cherry Eye) korjattu 27.10.2018 (vas.) ja 15.11.2018 (oik.)

SERT


KASVATIT / BRED BY US:
   NAME AND SEX   -   HIPS, ELBOWS, KNEES AND EYES   -    SHOW   -   FIELD TRIAL   -   OTHER THINGS                                          
FLAT COATED RETRIEVER (database)

(Fi Mva & Jva Emanon Black Velour - Fi Mva Barbara) d.o.b. 18.1.1996
                        Fi Mva Barbara (foto Paula Heikkinen-Lehkonen)
Fi Mva & Jva Emanon Black Velour
Blackpepoon Lion King, d.
Geo
A/A    0/0                 OKSERT/cc
sold for picking up
died/2005

Blackpepoon Looney Tune, d.
Masa
A/A                 OKERI/exc
sold for picking up
died/2006

Blackpepoon Pinocchio, d.
Pete

EH/very good
sold for picking up
Blackpepoon Popeye, d.
Otto
A/A                 OKERI/exc
sold for picking up
died/21.10.2001 (severe damagas in a car accident)

Blackpepoon Roger Rabbit, d.


sold for picking up

Blackpepoon Yogi Bear, d.
Otto
A/B    0/0           

sold for picking up


Blackpepoon Cartoon, b.
Penni
A/B    0/0                OKEH/very goodqualified died/2004

Blackpepoon Pocahontas, b.
Sani
B/A    0/0                OKERI/exc
died/spring 2006

Blackpepoon Tiny Toon, b.
Pipa
A/A    0/0                OK SERT/cc
co-owned by Blackpepoon,
one litter sired by Fi Ch Blackpicks Peter Pan
died/9.12.2008
Blackpepoon Toy Story, b.
Milli
A/A    0/0                OKERI/exc , Best Puppy of Opposite Sex (Club Show 1996 judged by Hannele Jokisilta "Palabras" and Mrs Shirley Johnson "Downstream")
owned by Blackpepoon, given away for picking up
died/spring 2006
  

(Kans Fi Ee Lv Ru Mva Kaislikon Aave - Fi Mva Barbara) d.o.b. 1.9.1999

Blackpepoon Ghost Digger, d.
Nemo
D/C    1/0EH/very goodqualified         1.price/beginn.died/2008

Blackpepoon Ghost Knight, d.C/B    0/0disq./overshot

Blackpepoon Ghost Magpie, d.
Mara
C/C    0/0EH/very goodqualified         3.price/beginn.died/2008

Blackpepoon Ghost Rider, d.A/A    0/0 EH/very good
sold for picking up


Blackpepoon Ghost Buster, b.
not shown/overshot

Blackpepoon Ghost Frump, b.
Rina
A/A    0/0                OKnot shown/overshotqualified         1.price/beginn.middle in the foto
died/14.10.2008

Blackpepoon Ghost Hunter, b.B/B    0/0not shown/overshotqualified  sold for picking up
died 21.2.2011

                                        
(Fi Mva Blackpicks Peter Pan - Blackpepoon Tiny Toon) d.o.b. 7.2.2001
 
Fi Mva Blackpicks Peter Pan (foto Anu Vorobjev)

Blackpepoon Toon Coyote, d.
A/A    0/0ERI/exc
eutanasy 7.4.2011 / prostate tumour

Blackpepoon Toon Hiawatha, d.
Piki
A/A    0/0ERI/exc qualified         2.price/beginn.sold for picking up
died/autumn 2005
Blackpepoon Toon Mouse, d.


sold for picking up

Blackpepoon Toon Love, b.Blackpepoon Toon Moon, b.
Peppi
A/B    0/0    0/0        OKSERT/cc*2, VARA-SERT/res-cc*7qualified           2.price/beginn.owned by Blackpepoon,
one litter sired by Zebulons Friia Rio Trap
died/summer 2009

Blackpepoon Toon Shot, b.
Pinja
 A/A    0/0EH/very goodqualified           3.price/beginn.sold for picking up


(Zebulons Friia Rio Trap - Blackpepoon Toon Moon) d.o.b. 13.3.2007
  
Zebulons Friia Rio Trap      Blackpepoon Toon Moon

Blackpepoon Moon Club, d.
Julle
B/A    0/0

sold for picking up
died 10.12.2018
Blackpepoon Moon Code, d.
Roope
A/A    0/0                 OKH/good
sold for picking up

Blackpepoon Moon Coin, d.
Tumppi
A/A    0/0                 OK

died 25.2.2019
Blackpepoon Moon Cover, d.
Eetu

H/good
died 28.6.2016

Blackpepoon Moon Cloud, b.
Ella
 B/A     0/0H/goodqualified sold for picking up, died in July 2014

Blackpepoon Moon Corner, b.
Luna
A/A     0/0                OKEH/very good
co-owned by Blackpepoon

       

(Fi Mva Yeccu Play Time - TK1 Batzi's Caliphcaliandra) d.o.b. 18.3.2008
 Fi Mva Yeccu Play Time    TK1 Batzi's Caliphcaliandra

Blackpepoon Another Jazz, d.
Jami
 B/B                                 OK

Bone cancer

Blackpepoon Another Man, d.
Lassi
 A/A    0/0                       OKH/good
nowadays used in picking up
stomach problems (has been operated once), diagnoced IBD, eutanasia 2.1.2015 (IBD)

Blackpepoon Another Point, d.
Laku
A/A     0/0    0/0
OK
ERI/excellentqualifiedsold for picking up
  MyDogDna Passport
4.4.2018 eutanasia (tumours)

Blackpepoon Another View, d.
Kilu
A/A       0/1                    OK
Sterilized
EH/very goodqualifiedsold for picking up


Blackpepoon Another One, b.
Jippu
A/A    0/0    0/0       OKEH/very goodqualifiedco-owned by Blackpepoon, mated with Swedish Import Gilliam's Gold Suomi Poika (puppies were born 22.3.2011)
- died in sleep at home 10.8.2020
Blackpepoon Another Play, b.
IlonaEutanasia 5.12.2018

Blackpepoon Another Time, b.
Maya
B/A        0/0                     OKH/good
Bone cancer, died 11.4.2017

(Batzi's Knock Out - Taka-Tapiolan Sintonic) d.o.b. 23.4.2010
                                                                               

Blackpepoon Gin Grape, d.
Sulo
A/A                    0/0       EH/very good
- qualified
  - 1.price/beginn.*2 and
Cherry´s Cup Winner 2012
- 2. price/open class
- 1. price/Open Class 30.7.2014
- 1. price /Open Class 15.7.2015
-3. price / Winners Class 2.8.2015
Thyroid Disease diagn. 21.10.2014
-lazy heart, medicated June 2015
20.4.2018 eutanasia (tumours)


Fi Jva Blackpepoon Gin Knock Out, d. Huikka

Finnish Blood Tracking Champion
A/A                     0/1
0/0                         OK
EH/very good
- qualified
- third in JM 2011 (became fifth in show and third in test, show judged by Lena Hägglund, O'Flanagan)
- 1.price/beginn.
- Blood Tracking 1. price Open Class *2
- 1.price Open Class 2013, Best in Open and placed 5. in the Finnish Flat Coated Retriever Finals!
-second 1.price -> winners class
-WT 1.price Open Class, classwinner
- Blood Tracking 1. price Winners Class
-3. price winners class 17.7.2014
- Blood Tracking 1. price Winners  Class 27.7.2014
-WT 2.price Winners Class, 2. placement
- 2.price Winners Class/cold game
sold for picking up
- one litter (affix Allikon)
MyDogDna Passport
Passed away 11.6.2015, liver problems (poison?)

Blackpepoon Gin Lime, d.
Nemo
A/A                     0/0
                            OK
ERI/excellent
qualified
Sire (Blackpepoon Mighty -litter)
- died 16.3.2020

Blackpepoon Gin Soda, d.
A/A                     0/0
                              OK

H/good
                         

sold for picking up,
owner changed in the beginning of 2013

Blackpepoon Gin Sour, d.
Nooa
A/A                     0/0
0/0
disqualified/teeth
qualifiedeutanasia 14.4.2021 / cancer

Blackpepoon Gin Tonic, d.
Luka
B/B                      0/0
0/0
EH/ very good
qualified


Blackpepoon Gin Bitter, b.
Nappi
A/A                    0/0
0/0
Sterilized
EH/very good

died at age 12

Blackpepoon Gin Lemon, b.
Tiltu
A/A                    0/0
ERI/excellent
qualified c/o by Blackpepoon
died Spring 2016,
8 cm tumour in stomach

( Fi Mva Gilliam's Gold Suomi Poika - Blackpepoon Another One) d.o.b. 22.3.2011
                                                   
  Fi Mva Gilliam's Gold Suomi Poika                                                       Blackpepoon Another One


Blackpepoon One Avenue, d.A/A                    0/0
ERI/excellent

sold for picking up (partly owned by Blackpepoon)
Hit by a car/died 6.12.2012

Blackpepoon One Cliff, d.
Ropi
EEBB, black - does not carry liver or yellow
A/A                    0/0
0/0                    OK
ERI/excellent
Nou1 / qualified sold for picking up
MyDogDna Passport

Blackpepoon One Edge, d.
Atso
A/A                    0/0
EH/ very good

died 5.2.2020
osteosarkooma luusyöpä

Blackpepoon One Path, d.
Mauri
A/B                    0/0
H / good
Nou1/qualified
Back problems / accured in Agility 2016, eutanasia 29.8.2022

Blackpepoon One Street, d.
Riku

                            OK


sold for picking up, eutanasia summer 2018

Blackpepoon One Suomi, d.
Mikki
A/A                      0/0
 0/0                        OK
ERI/excellent

sold for picking up


Blackpepoon One Creek, b.
Jetta
A/A                  0/0
BOB-PUPPY
ERI/excellent
SERT/ cc*2
ROP/ bob*2
Nou1 / qualified
3. Price /Beginners Class 2014
2. /Price /Beginners Class 2015

sold for picking up, tracks also wounded elks
-put to sleep 16.11.2018

Blackpepoon One Gate, b.
Ritu
A/A                  0/0


sold for picking up

Blackpepoon One Way, b.
Mila
A/A                   0/0
ERI/excellent
vara sert, res-CC( Fi Mva Fågeltorps Korkki Kungsörn - Blackpepoon Gin Lemon ) d.o.b. 23.2.2014
                                         

Blackpepoon Lemon Cap, d.
Erkka II
B/B                     0/0
SA / CK
Nou1 / qualified Tumour in throat, eutanasia 31.3.2020

Blackpepoon Lemon Flash, d.
Edi

EH / very good

no longer with us

Blackpepoon Lemon Twist, d.
Erkka I
D/C                    0/0
EH / very good Nou1 / qualified
-put to sleep 25.4.2019 (stomach torsio)

Blackpepoon Lemon Drop, b.
Kerttu
A/B                   0/0
0/0                     OK
EH / very good
Nou1 / qualified Thyroid Disease diagn. 9.8.2016

Blackpepoon Lemon Hill, b.
Lulu
D/B                    2/0
ERI/ excellent

 MyDogDna Passport
died 28.10.2022


( Blackpepoon Gin Lime - Flatout Hirmu Tehokas ) d.o.b. 5.7.2018

                               

Blackpepoon Mighty Carillo, d. Noppa
E/E             3/0
Blackpepoon Mighty Cognac, d. Konna
A/A              0/0
Blackpepoon Mighty Gin, d. Rafi
A/A              0/0
Blackpepoon Mighty Jaloviina, d. Rane
C/C               0/2

Blackpepoon Mighty Tequila, d. Topi
A/CBlackpepoon Mighty Whisky, d. Papu
A/A             0/0
Blackpepoon Mighty Wine, d. Vili
C/C             0/0

qualified
ALO3
Only one testicle.

Blackpepoon Mighty Vodka, d. Pepe
B/B              0/0
EH / very good

( Blacfriar Tribesman - Flatout Hirmu Tehokas ) d.o.b. 6.4.2021
                              


Blackpepoon Blue Tribe, d. Tyrri

EH/VGBlackpepoon  Grey Tribe, d. Hessu
A/A              0/0
Blackpepoon Green Tribe, d. Pepe
A/A               0/0
ERI/Exc

Ectopic cilia


Blackpepoon Red Tribe, b. MinniEctopic cilia

Blackpepoon Yellow Tribe, b. Kirri
B/A              0/0
1/0
          distichiasis/
ektooppinen cilia

Nou1
Owned by Blackpepoon

Blackpepoon Purple Tribe, b. Jenkki
B/A               0/0
 0/0              ok
Blackpepoon Orange Tribe, b. Sylvi
A/A              0/0
H/ good

Ectopic cilia

Blackpepoon White Tribe, b. Lyna

H/good( Blackpicks Skyfall - Flatout Hirmu Tehokas ) d.o.b. 26.3.2022
                                               
                                                                          


b. Blackpepoon Edinburgh Sky, Iines

b. Blackpepoon Guildford Sky, Hertta

b. Blackpepoon Ipswich Sky, Manda

b. Blackpepoon London Sky, Hemi

b. Blackpepoon Oxford Sky, Luna

b. Blackpepoon Windsor Sky, Bella


d. Blackpepoon Iittala Sky, Hugo
BEAGLE (database)

( Fi Kva Kuomionpään Sepeteus - Fi Mva Kuopusmaa Kata ) d.o.b. 10.3.2006
Fi Kva Kuomionpään Sepeteus (k. 2011)
Blackpepoon Be Accord, d.
Eetusold for hunting
sire/Blackpepoon Be D-litter
hit by a car  in October 2015
Blackpepoon Be Astra, d.
Retusold for hunting
Blackpepoon Be Avensis, b.
Milla

H/ good
sold for hunting


(Huuhkajan Jekku - Fi Mva Kuopusmaa Kata) d.o.b.. 16.1.2008
 Huuhkajan Jekku
Blackpepoon Be Bora, d.
Pora

V-SERT/res-cc *2
sold for hunting
owner changed 2014
hit by a car 2014/ died
Blackpepoon Be Beach Bug, b.


sold for hunting
Blackpepoon Be Beetle, b.
Kupla
C/CSERT/ cc *3, V-SERT/res-cc, 
earlier owned by Blackpepoon, sold to Norway (Silver Creek)
 4 litters in Norway
died 20.8.2018
Blackpepoon Be Boxer, b.
Mirasold for hunting
Blackpepoon Be Brava, b.
Moona

H/goodBeaj0sold for hunting
allergic
put to sleep/ spring 2022

( Fi Mva & Kva Beny - Papinniemen Pilke ) d.o.b. 26.8.2009
 Fi  Dual Ch Beny    Papinniemen Pilke
 Laku, Blackpepoon Another Point taking good care of Blackpepoon Be Corsa, Pontus.
This litter is C/o-work with Family Saraketo. They bought flattie Blackpepoon Another Point in 2008 for picking up ducks and doves and that's how we became friends. Beagle bitch Papinniemen Pilke (1*CC) had lived with them for some years and had become very good at her job, chasing hares. In this litter I promised to take care of paperwork and Family Saraketo took care of birth and nursing. Sire was chosen by me, I met Norweigian Import Fi Ch Beny at field test were I was as a Judge. Beny got later three first price's in test and he also has three CC's, so he is Dual Ch! It has been wonderful time, thank you Family Saraketo!
Beny has been testet for MLS (clear).
Blackpepoon Be Colt, d.
Nicosold for hunting

 C.I.B.T. Pohj Mva Fi Kva No Kva Fi Mva Se Mva No Mva Blackpepoon Be Cooper Dual Ch, d.
Hiski
EK 1815
Beagle Stud Book Number 1815

AWESOME SUCCESS!


BOB-puppy
ERI/exc, V-SERT/res-cc
SERT/CC & best of opposite sex
SERT/CC & best of breed
CACIB, RES-CACIB
SERT/CC from Sweden, RES-CACIB ->CACIB -> C.I.B.
Beaj1 (snow), Beaj1 (clear)
Beaj1 (snow)
=> Champion 12.1.2014
CACIT
CACIT 16.1.2016 -> C.I.T.* - - - >
Third CACIT 30.9.2017


sold for hunting
sired litter by -Konttikuusen Inka
-Harringan Santa Maria
- Isoahon Cindy, Blackpepoon Be F -litter
- Hamitan Hely twice
- Xena
- McHaire Sweet Dreams (Sweden)
- Isoahon Diana
C.I.B.T.
MyDogDna Passport, MLS clear

Blackpepoon Be Corsa, d.
Pontus
Cherry Eye diagn. 18.6.2010 (has not needed an operation)EH/VGBeaj3
sold for hunting

Blackpepoon Be Cortina, b.
Riina

H/good
sold for hunting

( Blackpepoon Be Accord - Papinniemen Pilke ) d.o.b. 14.8.2012
We were very pleased of Pipa´s first litter and wanted to have one puppy bitch as well. Family Saraketo was very kind and let us borrow their lovely bitch- this time she stayed with us from the mating. Pipa took very good care of puppies, and behaved nicely also at vets were the fourth puppy had to be pulled out. Sire is bred by us, and my husband has been hunting with him to see how he hunts. Owners did not want to show or trial him, so testicles were checked at vets.
                                                                                 
Blackpepoon Be Accord                                                                                                       Papinniemen Pilke

Blackpepoon Be Dyna, d. Tessusold for hunting

Blackpepoon Be Duett, b.
Tassi

ERI1/excellent

owned by Blackpepoon, sold at 3 years age for hunting

Blackpepoon Be Dyane, b.
Nemi
MLS clear N/N
EH / very good

sold for hunting

(Fi Kva Jööti - Fi Mva Isoahon Cindy) d.o.b. 28.4.2014
                                                                        


Blackpepoon Be Elite, d.
B/B
EH / very good

sold for hunting

Fi Kva Blackpepoon Be Enzo, d.
EK 2034

EH / very good
Beaj1 79,17 p. L
Beaj1 84,67 p. L
Beaj1 83,33 p. P

Ylin tulos pitkästä kokeesta.
sold for hunting

Blackpepoon Be Escort, d.

ERI2 / excellent

sold for hunting

Blackpepoon Be Electra, b.sold for hunting

Blackpepoon Be Elise, b.

EH / very good

sold for hunting

(C.I.B.T. Pohj Mva Fi&No Kva Fi & Se & No Mva Blackpepoon Be Cooper - Fi Mva Isoahon Cindy) d.o.b. 10.5.2015
                                                                                 


Blackpepoon Be Fabia, d. "Aatu"

SERT /  CC
VARA-SERT / RES-CC
Beaj0
sold for hunting

Blackpepoon Be Flying Spur, d.
"Bentley"

VARA-SERT / RES-CC

sold for hunting

Blackpepoon Be Focus, d.
"Jaki"

H / G

sold for hunting

Fi Kva Fi Mva Blackpepoon Be Forester, d.
"Simo"
EK 1988
Beagle Stud Bok Number 1988

SERT / CC 3
VARA-SERT 2 / RES CC 2
Beaj1 73,00 p. L
Beaj1 60,83 p. P
Beaj1 65,50 p. P

Kaikki tulokset yleisistä kokeista.
sold for hunting
Entropium, operated Dec/2015

Blackpepoon Be Fusion, d. "Olof"sold for hunting
overshot


Blackpepoon Be Felicia, b. "Minni"
EK 1945
Beagle Stud Book Number 1945
34 cm
SERT / CC
VARA-SERT / RES-CC
Beaj1 76,33 p.
sold for hunting
owned by Isoahon
Eutanasia 6/21

Blackpepoon Be Fiesta, b.
"Frida"sold for hunting
overshot, A/M (cured, no more medication)

Blackpepoon Be Firebird, b.
"Siru"
B/B, eyes ok
VARA-SERT / RES-CC
-for hunting
-owned by Blackpepoon, new owner 6/21

- siirryimme uroksiin, uusia pentueita tuskin beagleissä tulee -< back